Ruim assortiment sausdispensers

Hovicon SausdispenserWat denkt u van sausdispensers (sauspompen) die uw verwachtingen en die van uw gasten overtreft?

Hygiëne, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en mooi voor het oog, dat zijn de eisen die wij bij Hovicon International stellen aan onze sausdispensers (sauspompen). Topkwaliteit zit in de fijnste details.

Kijkt u eens rond in ons ruime assortiment!
Laat u verrassen door alle mogelijkheden!

Bij ons vindt u sausdispensers (sauspompen) voor het doseren van koude sauzen, zoals mayonaise, ketchup en dressings, sauzen met stukjes en siropen.

Tevens beschikken wij over sausdispensers (sauspompen) met hevelbediening welke geschikt zijn voor het doseren van warme sauzen en welke bestand zijn tegen temperaturen tot 120°C.

Onze sausdispensers (sauspompen) zijn er in diverse kleuren, afmetingen en doseringen en kunnen wij leveren voor of compleet met emmers of RVS of kunststof containers. Sausdispensers (sauspompen) met drukknopbediening hebben een maximale dosering van 30 cc/ml terwijl sausdispensers (sauspompen) met hevelbediening tot 40 cc/ml kunnen doseren.

Wij kunnen u ook sausdispensers (sauspompen) leveren passend voor Gastronorm containers.

Een wereldse sausdispenser (sauspomp)

Ook voor specifieke producten staan wij voor u klaar.
Wat denkt u van onze sausdispensers (sauspompen) speciaal voor saus met grote stukjes of een complete dressingbar? Zo richt u uw horecagelegenheid volledig naar wens in en biedt u uw gasten een nóg betere uitstraling.

Met meer dan vijftig jaar ervaring in de ontwikkeling van dispensers voor de horeca en reinigingsmiddelenindustrie hebben wij een prominente plaats veroverd in de nationale en internationale markt.

Onze producten, waaronder sausdispensers (sauspompen) en zeepdispensers, worden wereldwijd met veel succes ingezet.

Bent u op zoek naar meer informatie over onze heveldispensers, drukknopdispensers of sauzenbars, neem dan gerust contact met ons op, telefonisch via 023-5581988, per fax via 023-5583606 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.