Skip to content

WIJ MAKEN

DISPENSERS VAN TOPKWALITEIT

WIJ MAKEN
DISPENSERS VAN TOPKWALITEIT

Sausdispensers (sauspompen) van Hovicon International B.V.

Wat denkt u van sausdispensers (sauspompen) die uw verwachtingen overtreffen? Hygiëne, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en mooi voor het oog, dat zijn de eisen die wij bij Hovicon International stellen aan onze sausdispensers (sauspompen). Topkwaliteit zit in de fijnste details.

Kijkt u eens rond in ons ruime assortiment en
laat u verrassen door alle mogelijkheden!

Bij ons vindt u sausdispensers (sauspompen) voor het doseren van koude sauzen, zoals mayonaise, ketchup en dressings, sauzen met stukjes en siropen. Tevens beschikken wij over sausdispensers (sauspompen) met hevelbediening welke ook geschikt zijn voor het doseren van warme sauzen en welke bestand zijn tegen temperaturen tot 120°C.

Onze sausdispensers (sauspompen) zijn er in diverse kleuren, afmetingen en doseringen en kunnen wij leveren passend voor of compleet met emmers of RVS of kunststof containers. Sausdispensers (sauspompen) met drukknopbediening hebben een maximale dosering van 30 cc/ml terwijl sausdispensers (sauspompen) met hevelbediening tot 40 cc/ml kunnen doseren. Wij kunnen u ook sausdispensers (sauspompen) leveren passend voor Gastronorm containers.

Meer informatie over onze producten?

Meer informatie over onze producten?

Een wereldse sausdispenser (sauspomp)

Ook voor specifieke producten staan wij voor u klaar.
Wat denkt u van onze sausdispensers (sauspompen) speciaal voor saus met stukjes (tot ca. 1cm) of een complete dressingbar? Zo richt u uw horecagelegenheid volledig naar wens in.

Met meer dan vijftig jaar ervaring in de ontwikkeling van dispensers voor de horeca en reinigingsmiddelenindustrie hebben wij een prominente plaats veroverd in de nationale en internationale markt. Onze dispensers worden wereldwijd met veel succes ingezet.

Al onze producten overzichtelijk verzameld

Al onze producten overzichtelijk verzameld

Back To Top