Een Hovicon zeepdispenser

Hovicon ZeepdispenserHandhygiëne is erg belangrijk, vooral in specifieke omgevingen zoals zorginstellingen, horecagelegenheden en industriële omgevingen. Een zeepdispenser van Hovicon International verzekert u van hygiëne, gebruiksgemak en natuurlijk een hoge kwaliteit

U vindt bij ons dispensers voor handreinigers op zeepbasis of met schuurkorrel, maar ook uitvoeringen voor chemische producten. Zo kunt u voor elke dispenser terecht bij uw vertrouwde leverancier Hovicon.

Onze zeepdispenser: altijd een doeltreffend model

Een zeepdispenser in een openbare ruimte wordt erg vaak gebruikt. U verwacht een lange levensduur, groot gebruiksgemak en betrouwbare hygiëne. Wij besteden veel aandacht aan de productie en optimalisatie van onze dispensers. Onze zeepdispenser is niet voor niets van hoge kwaliteit.

Dispensers voor handreiniger en chemicaliën

Een zeepdispenser voor handreiniger is een degelijke en professionele handpomp o.a. geschikt voor garagezeep met schuurkorrels voor sterk bevuilde handen. Een compleet systeem is de RVS zeepautomaat met een geïntegreerde zeepdispenser.

Onze dispensers voor chemicaliën zijn kwalitatief hoogwaardige industriële dispensers voor het doseren van dunne en dikke chemicaliën.

De zeepdispensers zijn er in diverse kleuren, afmetingen, doseringen en kunnen worden bevestigd op 4,5 en 5 liter blikken, 3 en 4 liter containers of op 5 en 10 liter jerry cans desgewenst leverbaar met wandhouder. De zeepdispenser met drukknopbediening heeft een maximale dosering van 5-7 cc/ml. 

In onze fabriek produceren wij al meer dan vijftig jaar dispensers van topkwaliteit. Onze zeepdispenser wordt verkocht aan fabrikanten en handelaren in handreiniger en chemicaliën over de hele wereld.

Bent u op zoek naar meer informatie over een geschikte dispenser voor chemicaliën of zoekt U een zeepdispenser voor handreiniger neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0031 (0)23- 558 19 88, faxnummer 0031 (0)23 - 5583606 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.