Skip to content

HYGIËNE

IS ERG BELANGRIJK VOORAL IN SPECIFIEKE OMGEVINGEN

HYGIËNE
IS ERG BELANGRIJK VOORAL IN SPECIFIEKE OMGEVINGEN

Zeepdispensers van Hovicon International B.V.

Handhygiëne is erg belangrijk, vooral in specifieke omgevingen zoals zorginstellingen, horecagelegenheden en industriële omgevingen. Een zeepdispenser van Hovicon International verzekert u van hygiëne, gebruiksgemak en natuurlijk een hoge kwaliteit. U vindt bij ons dispensers voor handreinigers op zeepbasis of met schuurkorrel, maar ook uitvoeringen voor chemische producten. 

Onze zeepdispensers: altijd een doeltreffend model

Een zeepdispenser in een openbare ruimte wordt erg vaak gebruikt. U verwacht een lange levensduur, groot gebruiksgemak en betrouwbare hygiëne.

Wij besteden veel aandacht aan de productie en optimalisatie van onze dispensers. Onze zeepdispensers zijn niet voor niets van hoge kwaliteit.

zeepdispenser_105

Meer informatie over onze producten?

Meer informatie over onze producten?

zeepdispenser_105

Dispensers voor handreiniger en chemicaliën

Een zeepdispenser voor handreiniger is een degelijke en professionele handpomp o.a. geschikt voor garagezeep met schuurkorrels voor sterk bevuilde handen. Een compleet systeem is de RVS zeepautomaat met een geïntegreerde zeepdispenser.
Onze dispensers voor chemicaliën zijn kwalitatief hoogwaardige industriële dispensers voor het doseren van dunne en dikkere chemicaliën.

De zeepdispensers zijn er in diverse kleuren, afmetingen en doseringen en kunnen worden bevestigd op 4,5 en 5 liter blikken, 3 en 4 liter containers of op 5 en 10 liter jerry cans (desgewenst leverbaar met wandhouder). De zeepdispenser met drukknopbediening heeft een maximale dosering van 2 – 5 cc/ml. Onze zeepdispensers worden verkocht aan fabrikanten en handelaren in handreiniger en chemicaliën over de hele wereld.

Al onze producten overzichtelijk verzameld

Al onze producten overzichtelijk verzameld

Back To Top