Skip to content

SPECIALIST

IN DOSEERAPPARATUUR VOOR DE HORECA- EN REINIGINGSMIDDELENBRANCHE

SPECIALIST
IN DOSEERAPPARATUUR VOOR DE HORECA- EN REINIGINGSMIDDELENBRANCHE

Hovicon International B.V.

Bij aanvang in 1964 was Hovicon gevestigd in Amsterdam, kort na de start verhuisde het bedrijf naar Vijfhuizen in Noord-Holland. In de ruim vijftig jaar dat Hovicon bestaat heeft het zich ontwikkeld als specialist in doseerapparatuur voor de horeca- en reinigingsmiddelenbranche.

Het productieprogramma bevat een uitgebreid assortiment en is afgestemd op diverse segmenten en wensen van de markt.

Wij leveren aan importeurs in landen over de hele wereld. De producten worden tevens gedistribueerd via handelaren en fabrikanten van sauzen en horeca apparatuur en via handelaren en fabrikanten van handreiniger en chemicaliën.

De activiteiten van Hovicon zijn internationaal en worden ondersteund door deelname aan internationale vakbeurzen in onder andere Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Italië. Daar kunnen wij onze (potentiële) klanten uitstekend laten zien wat wij te bieden hebben. In de periode dat het bedrijf bestaat, ruim 50 jaar, heeft het zich een positie weten te verwerven welke zowel nationaal als internationaal toonaangevend genoemd mag worden.

De productie- en magazijnfaciliteiten van Hovicon zijn gunstig gelegen op slechts 2 km afstand van hun hoofdkantoor. Amsterdam en Schiphol liggen op korte afstand en het nabijgelegen snelwegennet biedt uitstekende logistieke mogelijkheden.

Al onze producten overzichtelijk verzameld

Al onze producten overzichtelijk verzameld

Meer informatie over onze producten?

Meer informatie over onze producten?

Back To Top